• Novinky

            • Výtvarné práce našich žiakov v Starom Smokovci

            • Pán Mgr. Pavol Hudáček, ktorý je aktuálne poverený riadením Strednej odbornej školy hotelovej v Starom Smokovci, oslovil našu školu vo veci spolupráce. Konkrétne šlo o „skultúrnenie“ priestorov tejto školy. Učitelia výtvarného odboru tak pripravili a nainštalovali výtvarné práce žiakov, ale aj vlastné práce. Tieto „umelecké diela“  a kooperácia všetkých učiteľov výtvarného odboru tak prispeli nielen ku  skrášleniu  prostredia strednej školy v Starom Smokovci, ale aj k dôstojnej reprezentácií našej Základnej umeleckej školy. Na výzdobe školy sme sa podieľali všetci z výtvarného odboru: Mgr. Marek Majerčák, Bc. Denisa Rišianová, Mgr. Petra Fridmanská a Mgr. Milada Kotorová. Ohlasy boli vynikajúce, máme radosť z vykonanej práce.Veríme, že naše práce spríjemnia čas strávený v škole študentom aj pedagógom.

            • Úspech v celoslovenskej výtvarnej súťaži

            • Dňa 7. novembra 2019 sa uskutočnilo vyhodnotenie 14. ročníka výtvarnej súťaže  Týždeň vedy a techniky na Slovensku  v Bratislavskej  Inchebe. Téma súťaže bola: "Krotitelia odpadov – vyčistime spolu svet". Naša žiačka 3. ročníka - Valéria Suchanovská obsadila v 1. kategórii 3. miesto. Jej mamka nám napísala: "Bolo výborne...práca mala veľmi dobrý a vtipný názov "Sliepky ten neporiadok upracú raz dva". Keď to ľudia počuli, aj sa zasmiali.:))) Prác dostali vyše 600. Valéria dostala diplom, darčekovú tašku, kde mala USB kľúč, náramky, slúchadla, knihy. Bola veľmi šťastná. Ďakujem, že sa im tak venujete." Práca vznikla v triede p. uč. Kotorovej. Valérii blahoželáme!

            • Jesenný plenér výtvarného odboru ZUŠ

            • Dňa 17. októbra 2019 sme využili krásne jesenné dni a vybrali sme sa na Kicoru s cieľom maľovať a fotografovať prírodu priamo v nej. Akcie sa zúčastnili žiaci s p. uč. Majerčákom, p. uč. Fridmanskou a p. uč. Kotorovou. Ako to celé prebehlo, je možné vidieť na fotografiách...